Pokertips – Vær oppmerksom

november 17, 2018

Pokertips – Vær oppmerksom

Følg med på hvem som spiller aggressivt eller løst og hvem som spiller tight. Generelt bør du prøve å spille mot de løse spillerne og unngå de tighte spillerne, bortsett fra om du har en sterk hånd.
Følg med på chipsene

Vær alltid oppmerksom på alles chips. Vit hvem som har flere chips enn deg og spill mer forsiktig mot dem – en feiltagelse kan slå deg ut. Det er vanligvis bedre å spille potter med spillere som har færre chips enn deg.

Dårlig flopp?

Om kortene dine ikke matcher noen av felleskortene, bør du kaste hånden din når noen andre satser.

Ess på hånden

Ikke spill hver gang du har et ess på hånden. Men du kan spille et ess ledsaget av et annet kort i samme slag, eller av en tier eller høyere.

Hender å holde seg til før en flopp

Par (7-7, 9-9), to billedkort (K-Q, A-J), eller hender som kan bygge både en straight og en flush (8-9, 6-7 i samme slag). Vær tålmodig og fold andre hender, bortsett fra når du er i en blind.

God hånd? Sats sterkt

I no-limit Texas Holdem kan spillerne satse alle sine chips når som helst, så sats aggressivt når du har en god hånd.

Pokertips - Vær oppmerksom

Se og vent

Spill færre hender når du er en av de første spillerne til å handle, fordi du vil være ute av posisjon og sårbar for høyninger fra gjenværende spillere.

Det er bedre å raise enn å bare calle

Å være aggressiv er bra.

Oppdag en bløff

Om noen høyner i en sen posisjon (nær eller på knappen), høyne igjen med et godt beløp om du er på blind. Sjansen er stor for at de ikke har en god hånd og at de bare prøver å stjele dine blinds. (Denne spillestilen, kalt for å gå over the top, er sannsynligvis det sterkeste man kan gjøre i no-limit Texas Holdem.)

Vær tålmodig

Den største feilen de fleste spillere gjør er å handle for raskt. Når du har en viktig avgjørelse å ta, ta deg tid og tenk over hvordan budrunden har gått og hva dine konkurrenter kan ha. Ta deg tid.